ETIK PONT - Nyílászáró GYÁRI Szakkereskedés-Keszthely és a Balaton körül

Fő szolgáltatásunk minőségi műanyag, és fa nyílászárók értékesítése. További termékek: árnyékolástechnika (redőny, szúnyogháló), VELUX tetőtéri ablakok, HÖRMANN garázskapuk.

 

 

ELKÉPZELTE MÁR?

Szikrázó napsütés, lágy szellő, a madarak éneke, és hűsítő koktél.

Csend, és nyugalom. A béke szigete.

Vagy ... pezsgés, karibi hangulat, forró latin táncok.

Ez ma már nem álom! Képzelje el, és mi segítünk megvalósítani. Elhozzuk otthonába, az Ön teraszára, ahol átélheti a szabadság megnyugtató érzését.

A teraszburkolat otthonába varázsolja kertjét, a faburkolat pedig meghittséget kölcsönöz melegségével, természetességével. A faterasz harmonikusan illeszkedik a környezetbe, akár a kertben, a teraszon, vagy a medencék körül. A kő- és a csempézett padlóval szemben a fa kellemes érzetet biztosít.

Nálunk a kültéri felhasználásra ideális fafajok széles választékát megtalálja. Minden teraszburkolatunknak saját egyénisége van, megjelenésük egyedi. Engedje, hogy a fa arcula befolyásolja döntéskor és választása előtt vizsgálja meg a fa színét és árnyalátát, rajzolatát, erezetét, valamint mintázatát. A JafHolz szakértői szívesen adnak Önnek tanácsot a fafaj kiválasztásától a tervezésen keresztül az építésig.

A választás az Ön kezében van.


Úttörő termékként saját termelésű, hőkezelt fából készült teraszburkolatokkal állunk a rendelkezésre. Modern technológiával, hő- és gőzeljárással, oxigénszegény környezetben kezelik az európai fafajokat. A thermo kőris és a thermo fenyő közvetelenül a termikus eljárás után kerül a teraszburkolat kínálatba.

WPC (Wood Plastic Composite; fa-műanyag kompozit) teraszburkolatokkal alternatív anyagot ajánlunk Önnek kültéri használatra. Ez egy összetett anyag, amely a fa előnyét ötvözi a műanyag pozítiv tulajdonságaival, fából készült, ugyanakkor nem igényel szürkülés elleni felületi kezelést.

További információ vonatkozásában, várjuk jelentkezését. (E-mail: etikpont@t-email.hu)

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 16
Heti: 185
Havi: 480
Össz.: 208 662

Látogatottság növelés
Oldal: JafHolz terasz
ETIK PONT - Nyílászáró GYÁRI Szakkereskedés-Keszthely és a Balaton körül - © 2008 - 2020 - etikpont.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »